Вълшебникът се смее последен (Приключенията на мотовете 4)

Корица: Вълшебникът се смее последен (Приключенията на мотовете 4)
Част от Приключенията на мотовете поредица:
  • Вълшебникът се смее последен (Приключенията на мотовете 4)
Издания:мека корица (английски)
Страници: 160

От последната ни среща с мотовете изминаха толкова години, че някой дори написа в Древната им книга как злите модове са само страшна легенда.

Магу порасна като пакостливо любопитно мотче. Но точно това нейно любопитство беше и причината легендата да напомни за себе си, а мотове и модове отново да се изправят едни срещу други в напрегната последна битка...

"Вълшебникът се смее последен" е четвъртата книга от поредицата "Приключенията на мотовете". Първото заглавие, "Здравей, ново утре!", спечели Награда "Бисерче вълшебно" 2014 в категория "Откриватели".

Кратка информация за автора:

Радостина Николова е автор на поредицата „Приключенията на мотовете“, книгите „Моите красиви рога“, „Кико без крила“ и „Шантавѝя до шия“. Радостина е трикратен носител на Наградата „Бисерче вълшебно“, която се връчва след гласуване на деца в цяла България. Завършила е английска филология и творческо писане в Софийския университет.

Кратка информация за илюстратора:

Мелина-Елина Бондокова е родена на 2 януари 1985 г., завършва Анимационно кино и режисура и работи като илюстраторка на детски книги и анимационни филми. Освен поредицата „Приключенията на мотовете“,  Мелина-Елина илюстрира и книгата „Моите красиви рога“ на Радостина Николова, и е съосновател на анимационно студио "Павилион".

Откъс:

Още книги от този автор:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.