Уини Уилбър: Среднощният дракон

 

За поредицата:

Добрата вещица Уини живее с големия си черен котарак Уилбър. Във всяка книга от поредицата двамата се впускат във вълнуващи приключения, водени от фантазията на Уини и вълшебната ѝ пръчка. Изобретателната вещица намира оригинално решение за всяка трудна ситуация, а верният ѝ, но страхлив котарак я следва навсякъде. Богато илюстрираната поредица „Уини и Уилбър“ е забавна, увлекателна и разсмиваща. Можете да извикате заедно с Уини „Абракадабра!“ и да се включите в поредното пътешествие…

За книгата:

Точно в полунощ бебе дракон се вмъква в къщата през котешката вратичка на Уилбър. Дракончето е  игриво и мило, но с този дим, който бълва от ноздрите си, то може да причини пожар. Пуф!

Уини и Уилбър трябва да открият майка му, за да може дракончето да си замине с нея.

Това е едно епично приключение на Уини и Уилбър.

Кратка информация за автора:

Валъри Томас е родена в Австралия и живее там през по-голямата част от живота си. Работила е като учителка. Нейно хоби е да пътува, но не с метла. Живяла е с голяма черна котка точно като Уилбър.

Кратка информация за илюстратора:

Корки Пол е роден в Хараре, Зимбабве през 1951 г. Изучава изящни изкуства в Художествената школа в Дърбан и кино анимация в CalArts. Започва кариерата си в рекламата, преди да стане носител на награда за детски книги. Редовно посещава училища, за да популяризира страстта си към рисуването.

Издател: Timelines Store
Автор:
Илюстратор:
Преводач:
Етикети:

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.