Трите !!! Тайната на старата вила

Корица: Трите !!! Тайната на старата вила
Част от Трите ??? поредица:
Издания:мека корица

Трите удивителни детективки Франци, Мари и Ким, имат за разрешаване нов случай. Семейството на Мари се е преместило в нова къща, заедно с новите си членове – приятелката на г-н Хелмут Гревенбройх - Теса, дъщеря й и доведена сестра на Мари - Лина. На път е и бебе, което ще увеличи семейството с още един член. Новата къща всъщност е стара вила. Никой не подозира какви тайни крие тя, докато Трите !!! Ким, Франци и Мари, не се заемат сериозно с тази работа и, разбира се, я довеждат докрай.

Кратка информация за автора:

Мая фон Фогел е родена през 1973 г. и израства в Емсланд като най-голямата от 3 сестри. Следва немски и френски, живее една година в Париж, а от 1999 до 2002 г. работи като редактор в мюнхенско детско издателство. Сега Мая фон Фогел живее в Гьотинген и работи като писателка и преводачка от френски. Освен за собственото си творчество, тя е неколкократно награждавана и за преводите си от френски. Мая фон Фогел е позната на българските читатели с поредицата книги за щурата Ема.

Кратка информация за илюстратора:

Ина Бибер е родена през 1969 г. в Мюнхен. Работи като графичен дизайнер и илюстратор на книги. Става известна като илюстратор на детските книжки от немската поредица Трите !!!

Кратка информация за преводача:

Мартин Григоров е млад български преводач. Завършил е Първа немска езикова гимназия в София и кинорежисура в Париж (The International Film & Television School). Негови сценарии са отличени в Cannes Screenplay Contest (2018) и  International Screenwriting Awards (2020). „Трите!!! Тайната на старата вила“ е първият му превод от немски език.

Откъс:

Taynata na starata vila - otkus
Taynata na starata vila - otkus

Още книги в поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.