Трите ??? Белият гроб

Трите ??? Белият гроб
Издания:мека корица
Страници: 128

Трите момчета детективи – Питър, Юстъс и Боб, са се запътили на зимна ваканция към Сноу парадайз с намерението да се позабавляват и да покарат ски. Но вместо да си почиват и този път им се налага да поработят здраво, докато разкрият тайната на Белия гроб. А всичко започва от едни тайнствени следи в снега…

Кратка информация за автора:

Бен Невис е псевдоним на немски автор на поредицата Трите ???, който от 1997 г. досега е написал текстовете на 20 книжки от поредицата. Издателството е поело ангажимент да не разкрива самоличността му.

Кратка информация за илюстратора:

Силви Кристоф /р. 1950 г. в Берлин/ е немски илюстратор, график и певица. Известна е със своите илюстрации на детски книги и по-специално на поредицата Трите ???. От 1999 г. тя работи за немското издателство Kosmos, където поема илюстрирането на поредицата след художничката Айга Раш.

Кратка информация за преводача:

Виолета Вичева е млада българска преводачка от немски език. Завършила е специалност „Немска филология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Превела е детските книги „Трите??? и Призрачният замък“, „Авлига“; Трите ??? и шептящите кукли“, „Авлига“; „Животът на Лота“, „Сиела“. Занимава се с научна дейност.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.