Слънчеви лъчи в мрака

Корица: Слънчеви лъчи в мрака
Издания:твърда корица

 

Изабел Овчарова – безспорно една от най-популярните български YouTube влогъри и автори разказва открито за собствения си сблъсък с мрака.

Отваряйки сърцето си за всеки, който някога е усещал, че не може да се пребори с мрака и тъгата, Изабел създава книга-прегръдка, която читателите да почувстват като разговор с най-добър приятел.

Сред страниците на „Слънчеви лъчи в мрака“ са засегнати важни теми, свързани с психичното здраве, които често пренебрегваме в ежедневието си. Авторката не се страхува да говори за депресията и ниското самочувствие, за самотата и липсата на мотивация, за травмите и комплексите, за меланхолията и страха да бъдеш различен от другите.

Кратка информация за автора:

Изабел Овчарова е един от най-разпознаваемите влогъри в България. Последователите ѝ във всеки един от акаунтите ѝ в YouTube, Instagram и TikTok надхвърлят 250 000. Автор е на пет бестселъра, като първия от тях създава, когато е едва на 18 години и само месеци след излизането му печели „Детска Вазова награда за литература“.

Слънчева, позитивна и истинска, Изи не се страхува да бъде себе си пред публиката. И е готова да протегне ръка на всеки, който има нужда от нейната подкрепа.

Кратка информация за илюстратора:

Цвета Петрова е илюстратор, базиран в България, с висше образование по визуалните изкуства във Франция (бакалавър Arts Plastiques в Bordeaux Montaigne) и Англия (Master’s Degree in Illustration, University of Portsmouth).

Издател: Сиела
Автор:
Илюстратор:
Етикети:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.