Операция „Носорог“

Корица: Операция "Носорог"
Част от Мартина в Африка поредица:
  • Операция "Носорог"
Издания:мека корица

В петата книга от поредицата бракониери нападат двойката редки бели носорози, която живее в резервата "Савубона". Нито Бен, нито белият жираф успяват да утешат Мартина, която смята, че вината за нападението е нейна и че заради нея бебето на носорозите остава без родители. Но всичко се променя, когато Мартина и Бен отвеждат носорогчето в Националния парк "Голдън гейт". Там не само се грижат за изпаднали в беда носорози, но пазят и една тайна...

Кратка информация за автора: 

Лорън Сейнт Джон е родена през 1966 г. в Зимбабве. Завършва журналистика в Африка и се мести да живее в Лондон, където работи като журналист и пише биографии на спортисти и музиканти – голфът и кънтри музиката са две от страстите й. Мемоарната книга за ранните й години в Зимбабве е публикувана от издателство Хамиш Хамилтън през 2007 г. Живее в Лондон.

Автор е на изключително успешната поредица за приключенията на малката Мартина в Африка – "Белият жираф", "Последният леопард", "Съдбата на слона" и "Песента на делфините", както и на хитовата поредица за момичето-детектив Лора Марлин.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.