Нощни приключения

Корица: Нощни приключения
Издания:твърда корица (английски)

 

"Нощни приключения" е вълнуваща и магическа история за едно малко дете, което тръгва на приключение с любимите играчки, за да открие колко е хубаво да спи в собственото си легло и стая.

Приключението ще го научи да бъде по-смел, да разчита на приятелите при нужда и да вижда красотата в откриването на нови неща.

Красивите илюстрации в книгата са дело на талантливата Десислава Найденова. Илюстрирането на книгата ѝ отнема близо 1000 часа работа в продължение на няколко месеца, като включва пробване на различни техники за рисуване, докато се стигне до този вариант, на който в момента може да се радват децата и родителите в книжката.

Кратка информация за автора:

Ирина Илиева е с богат опит в комуникациите – маркетинг и ПР. Завършила е бакалавърската програма по „Масови комуникации” на НБУ, след което магистратура по „Бизнесадминистрация” в същия университет. Тя е част от малкия екип, който създава „Енциклопедия на българското кино”. Обича да пише и да измисля игри.

Кратка информация за илюстратора:

Десислава Найденова е графичен дизайнер и илюстратор. Деси е с бакалавърска степен „Книга и печатна графика” и е магистър „Илюстрация” от Националната художествена академия. Обича да рисува и твори произведения с ръцете си.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.