Накрая и двамата умират

Корица: Накрая и двамата умират
Издания:мека корица

 

Можеш ли да изживееш цял един живот в рамките на 24 часа?

Матео Торес и Руфъс Еметерио са напълно непознати. Единственото, което ги свързва, е, че получават обаждане от Отряда на смъртта. И на пети септември и двамата ще умрат.

„Накрая и двамата умират“ е колкото опустошаваща, толкова и вдъхновяваща история за двама младежи, чиито живот ще се промени изцяло в рамките на един незабравим ден. Адам Силвера ни напомня, че няма живот без смърт, както няма любов без загуба.

Кратка информация за автора:

Адам Силвера е роден в Ню Йорк, но в момента живее в Лос Анджелис. Адам е работил като книжар в сектор с литература за деца и тийнейджъри, също като рецензент на детска и тийнейджърска литература. Бестселър автор на The New York Times, чиито романи се радват на изключително позитивни отзиви от читателите и критиката.

„Накрая и двамата умират“ (They Both Die at the End) е първият роман на Адам Силвера, който излиза у нас. Той се превръща в истинска сензация с навлизането на TikTok, където има над 60 милиона гледания, посветени на романа. „Първият, който умира накрая“ е вторият му роман, който излезе у нас в синхрон със световната премиера.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.