Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче

Корица: Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче
Издания:твърда корица

 

Дошло ли е време малкото таласъмче да порасне и каква е рецептата за това? Готови ли сте да напуснете пределите на познатата ни вселена? Ще посетите ли Планетата на готвачите, или тази на лекарите в търсене на рецепта? Ще се приземите ли на скования от лед свят на грамадни роботи, или ще откриете динозаври? Ще стигнете ли до Планетата на таласъмите, или до тази на неталасъмите? Всичко зависи само от вас!

Впечатляващият завършек на знаковата трилогия на Никола Райков отново ще ви отведе в светове на безгранична детска фантазия в търсене на истинския отговор на въпроса „Какво значи да пораснеш?“.

Кратка информация за автора:

Никола Райков е роден на 21 юни 1981 г. в Стара Загора. Завършва информационни технологии в Чикаго. Автор е на първите по-рода си приказки-игри и редица настолните игри. Само за няколко години се превръща в един от най-популярните и обичани детски писатели на България, а книгите му се продават в многохилядни тиражи. Книгите и игрите му се издават в САЩ и Китай. Със своите приказки-игри печели над 10 награди и номинации. Трикратен носител на "Бисерче вълшебно".

Откъс:

Прочетете книгата в сайта на издателството.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.