Най-лошата седмица евър! Понеделник

Корица: Най-лошата седмица евър! Понеделник
Част от Най-лошата седмица евър поредица:
  • Най-лошата седмица евър! Понеделник
Издания:мека корица

 

Някога имали ли сте ЛОША СЕДМИЦА?

Джъстин Чейс със сигурност има и ТОВА е тя!

Майка му току-що се е омъжила за вампир. Татко му кара огромна тоалетна на колела. Котката му вероятно е отвлечена от извънземни. Маниакален побойник вгорчава първия му учебен ден в новото училище. А точно сега той виси от десетметровата кула за скачане в басейн пред целия си клас и е обут само с един бързо изчезващ, плетен на една кука, бански.

А е само... ПОНЕДЕЛНИК!

Понеделниците не струват и един плетен чорап. 

Ева Аморес

Кратка информация за автора:

Ева Аморес е дизайнер и фотограф. Работила е за Операта в Сидни и за Ей Би Си. Родена е във Филипините и се мести в Австралия, когато е в гимназията. Обича обувки, да пътува... и още обувки.
Заедно със съпруга си Мат Косгроув е автор на поредицата „Най-лошата седмица“.

Кратка информация за илюстратора:

Мат Косгроув е писател на бестселъри, илюстратор, автор на поредиците „Алпаката Мака” и „Епични издънки“. Роден е и е израснал в западната част на Сидни, Австралия. Обича да хапва шоколад, да избягва социални контакти... и пак да хапва шоколад.

Кратка информация за преводача:

Александър Христов Христов е роден в София през 1986 г. Завършва специалност „Българска филология” в СУ „Св. Климент Охридски”, където получава и магистърска степен в специалността „Литературата – творческо писане” и защитава докторска степен по филология в направление съвременна българска литература. Негови разкази са публикувани в повечето електронни и печатни издания в България.

Носител е на няколко национални литературни награди. Има един сборник с разкази - „Следобеди, които...”. Книгата е част от поредицата на „Нова проза и нова поезия” на университетско издателство „Св. Климент Охридски”. Превежда художествена литература. Той е част от екипа на електронното издание за литература и култура „Свободно поетическо общество“. В Националното радио постъпва като редактор в кросмедийната платформа „Бинар”. Понастоящем работи като драматург към екип „Драматургични форми” при програма „Христо Ботев” на БНР.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.