Момчето нинджа

Корица: Момчето нинджа
Част от Момчето нинджа поредица:
Издания:мека корица (английски)
Страници: 192

Нелсън Кейн е последният нинджа на света и съдбата му е да защитава хората от силите на злото!

Нелсън е абсолютен смотльо! Той е страхлив, кльощав и с кофти прическа… Всичко друго, но не и готин. Или поне до десетия му рожден ден, когато научава, че притежава тайни нинджа умения, наследени от баща му.

Докато се учи да управлява своите сили и да бъде смело, момчето е изправено пред цяла банда тирано-паяци, готова да завладее град Дък Крийк. Само Нелсън може да ги спре… с помощта на майка си, баба си и братовчеда Кени.

Кратка информация за автора:

Ан Доу е роден във Виетнам, но по време на Виетнамската война напуска дома си заедно с родителите си. Плавайки със сал, те стигат до Австралия, където се установяват и започват нов живот. Днес Доу е световноизвестен комик и автор на мемоари и детски книги.

Кратка информация за илюстратора:

Джереми Лей е роден в Австралия, където живее и днес. Работи като илюстратор на свободна практика и участва в разнообразни проекти. Известен е като художник на детската серия „Момчето нинджа“.

Кратка информация за преводача:

Юлия Спиридонова е родена в София. Тя е сред най-популярните и обичани детски писателки в България. Работи и като автор на сценарии и преводач от английски. Организира множество иницативи, свързани с четенето.

Откъс:

Още книги от тази поредица:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.