Моята първа книга за времето

Корица: Моята първа книга за времето
Издания:твърда корица

 

Пухкави облаци, снежни виелици, топли и слънчеви дни, пъстроцветна дъга след пороен дъжд - времето непрекъснато се променя!

От тази книга ще научиш много за времето: как се образуват снежинките, как се прави метеорологична прогноза, защо понякога вали червен дъжд и дори – жаби, какво е било времето преди много, много векове и още куп интересни неща.

Когато започнеш да изследваш природните явления, използвай четирите изтриващи се карти за многократно попълване в края на книгата.

Кратка информация за автора:

Камила де ла Бедойър е автор на над 200 книги предимно в областта на нехудожествената литература за деца и подрастващи. Има академични степени по зоология и геология и затова пише предимно природнонаучни текстове. Специализацията й за преподавател по четене й позволява да работи с ученици със специални образователни потребности, които срещат трудности в придобиването на езикова култура и комуникационни умения. Освен това е и консултант по грамотност и съставител на материали за деца и възрастни със затрудения в четенето.

Кратка информация за илюстратора:

Тайванската илюстраторка Сини Чиу работи за издателства по цял свят, като предпочита проекти, посветени на природата и устойчивия начин на живот.

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.