Малварина иска да бъде вещица (кн. 1)

Корица: Малварина иска да бъде вещица (кн. 1)
Част от Малварина поредица:
  • Малварина иска да бъде вещица (кн. 1)
Издания:твърда корица

 

Добре дошли в Сивоград!

Не, това съвсем не е обикновен град. Трите страшни вещици, които живеят в замъка на хълма, са хвърлили проклятието си над него и близката гора. Никой жител на тихата долина не смее да доближи прага на вещерския дом – Забранения замък.

Но… какво е това? Ръждивият звънец на входната врата току-що бе натиснат от някой безстрашник – момиче на име Малварина. Тя не изпитва страх от злите вещици и няма търпение да разкрие тайните, скрити зад вратите на замъка, за да бъде и тя истинска вещица.

Кратка информация за автора:

Сусана Исерн е детски психолог по образование и автор на детски книги по призвание. Има публикувани над 100 заглавия на испански език, а по света книгите ѝ пътешестват на 34 езика. Старае се да създава книги, които помагат на децата да са уверени и наясно със своите емоции.

Кратка информация за илюстратора:

Лаура Пройети е изгряващ италиански илюстратор. Отличава се със своя топъл и „винтидж“ стил. Завършила е илюстрация в Сицилия, а от тогава е работила по илюстрациите на много книги за деца и юноши.

Кратка информация за преводача:

Александра Здравкова е псевдоним на млад преводач на заглавия за деца и възрастни. „Малварина“ е първата поредица за деца, върху която работи и влага цялата си любов към литературата в нея.

Още от поредицата: 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.