Малки приказки за лека нощ

Корица: Малки приказки за лека нощ
Издания:твърда корица (английски)

 

„Малки приказки за лека нощ” събира 34 кратки приказки, които можете да споделите с вашите мъничета в края на деня, когато идва време да си кажете „Лека нощ!”.

Мили, топли и изпълнени с любов, приказките разказват за малкото бяло мече, което иска да е голямо, за лисичето, което се чуди какво означава да си приятел, за животните в джунглата, които се питат кое ли е най-приятното нещо преди сън, за приспивната песен на пингвините…

От всяка страница на книгата струи обич и нежност. А великолепните и богати илюстрации ще разкрият пред удивените очи на малките слушатели магията на един приказен свят, в който царува добротата.

И докато прелиствате страница след страница, клепачите бавно натежават и децата неусетно заспиват. Лека нощ и приказни сънища!

Приказките са подходящи и за начинаещите читатели., които правят първите си стъпки в самостоятелното четене.

Кратка информация за автора:

Сам Таплин израства в красива долина в Йоркшир, където мечтае да бъде писател. Мечтата му скоро се сбъдва и той става един от най-любимите писатели на децата във Великобритания.  Когато не пише за самотни зайци или любознателни мечки, той обича да прави трикове с карти, да пише песни и да играе дълги игри на шах край огъня.

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.