Магични мистерии

Корица: Магични мистерии
Издания:мека корица (английски)
Страници: 272

Магическа поредица за деца, която крие приятни изненади както за младите, така и за (не дотам) порасналите читатели!

Книгата на обичания актьор Нийл Патрик Харис не е просто роман. Тя е истинско ковчеже, пълно с шифри, кодове и дори фокуси. Отваряй си очите на четири и ще откриеш между кориците нещо повече от вълнуваща история – ще научиш как да станеш магьосник!

Картър е най-сръчният и находчив млад фокусник, когото ще срещнеш!

Останал без родители твърде рано, той отраства при лукавия си чичо Слай – дребен мошеник, който го научава на всевъзможни трикове. Докато един ден момчето решава, че не може да понася повече скитническия живот, изпълнен с измами, и избягва, за да потърси късмета си. Съдбата – и един много цветен влак – го отвеждат в тихото градче Минерал Фолс, което нашепва обещания за спокойствие и истински дом. Там Картър за първи път среща приятели в лицето на трима особняци като самия него: Лейла, Тео и Ридли. Любовта към фокусите неусетно сближава децата, но докато приятелството им укрепва, те ще се изправят срещу огромна заплаха. В града е пристигнал Грандиозния панаир на злия Б. Б. Босо, който крои престъплението на века! Само четирите хлапета могат да се изправят срещу злосторниците и да ги победят в собствената им игра.

„Прочетох тази книга с вълнение, с възторг и с все по-натрапчивото чувство, че ще ме накара да изчезна.“

Лемъни Сникет

Кратка информация за автора:
Нийл Патрик Харис е световноизвестен актьор, продуцент, режисьор, телевизионен водещ и писател. От 2011 до 2014 г. оглавява Академията по магически изкуства в качеството си на неин президент. Живее в Харлем, Ню Йорк, със семейството и двете си прекрасни кучета. „Магични мистерии“ е първият му роман за деца.
Откъс:

https://issuu.com/biserche_valshebno/docs/pages_from_magichni_misterii_web

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.