Лина Бамбина в търсене на синия вятър

Корица: Лина Бамбина в търсене на синия вятър
Издания:твърда корица

 

Една приказка живееше в мен много време. Когато бях малка, тя играеше заедно с мен. Скачаше, когато аз скачах, пееше, когато аз пеех. Пораснах, спрях да играя и на приказката ù стана скучно. Седеше до мен със скръстени ръце и намусено лице и дори не искаше да ми говори, толкова ми се сърдеше.

Когато децата ми се родиха, приказката се усмихна и започна да си играе с тях. Това толкова ù харесваше, че тя поиска да играе и с всички други деца.
Всяка нощ, когато моите деца заспиваха, тя ме караше да хвана химикалката и се изнизваше върху белия лист, за да дойде в нашия свят.

Тази приказка се казва „Лина Бамбина“ и сега е ваша. Не я оставяйте да скучае!

Човек изгражда себе си стъпка по стъпка в търсене на личността си. Това наше търсене идва отвътре и ни води през бурни потоци, мътни блата и спокойни езера, докато намерим своя пристан. И аз го намерих с годините. Призванието ми да съм насреща за всяко дете, което има нужда да сподели, попита или потърси помощ. А тази книга с кратките съвети е част от пъзела на моя живот.
Тя се превърна в едно от добрите ми магическо-научни оръжия, с които се борим за децата си. Нека знаем, че децата ни са личности от ден ЕДНО на тази земя, и всяко от тях винаги заслужава внимание, уважение и закрила.

Кратка информация за автора:

Румяна Станева е от Варна, преподавател по португалски език и майка на две прекрасни деца. По книгата работи съвместно с психолога Мартин Стоянов.

Откъс:

Лина1

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.