Кратки приказки за досънуване

Корица: Кратки приказки за досънуване
Издания:твърда корица
Страници: 40

След като житената питка избягала от бабата и дядото, други храни видели от нея и също хукнали да бягат. Например една триетажна торта, тенджера със спагети...

Едно момченце си загубило ръкавичката и в нея се заселили животни. А после то станало малко и им отишло на гости...

Един баща обичал да събира кестени и да ги слага в джобовете си. Веднъж, като извадил сакото си, в джоба му било пораснало дърво и...

В тази чудесна книжка с малки размери ще откриете 20 съвсем кратки приказки за игра преди лягане. Скоро те ще радват не само децата в България, защото предстои да бъдат издадени на руски и македонски езици.

Кратка информация за автора:

Зорница Христова е автор на книгите "Вкусна география", "Градска география", "Сладоредена реторика", "Ваканция в Средните векове", "Блок № 4", "Кратки приказки за досънуване", "Когато искам да мълча". Двукратен носител на наградата "Христо Г. Данов" (заедно със съавторите си). Нейни книги са превеждани на руски, сръбски и македонски език. Освен писател, Зорница е и преводач от английски език.

Кратка информация за илюстратора:

Художничката Миглена Папазова е илюстрирала математическата игра "Умножи лесно" и детски истории от сборника "Тетрадка за приказки", където е и оформител на цялостната концепция. Сборникът получава наградата "Бронзов лъв" за иновативно детско издание през 2012 г. През последните години Миглена Папазова работи като дизайнер в Студио ДаДа".

Други книги от Зорница Христова:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.