Кико без крила

Корица: Кико без крила
Издания:мека корица (английски)
Страници: 36

Един ден Кико се събужда на небето, но без крила, с които да се върне на земята. Затова трябва да измисли начин как да се спогоди с гъските, които управляват въздушното царство, но никак не са в настроение за преговори.

„Кико без крила“ е весела книжка за приятелството, което дебне зад всеки храст и зад всеки облак.

Кратка информация за автора:

Радостина Николова е работила като специалист дигитален маркетинг във водеща козметична компания. Преди това е била редактор в престижни онлайн и печатни издания.

С поредицата "Приключенията на мотовете" дебютира като автор на детска литература и печели наградата "Бисерче вълшебно" 2014 в категория "Млади читатели" (6-10 г.). "Спасяването на хълцащата принцеса" я нарежда сред номинираните в краткия списък на наградите на литературен клуб "Перото". Поредицата за мотовете донася на Радостина и световно признание - издадена е в Китай, в тираж от 25 000 екземпляра. Четвъртата й книга, "Моите красиви рога", й донася втора статуетка от награда "Бисерче вълшебно" 2017 в категория "Изследователи" (8-10 г.).

Вдъхновението си тя черпи от дъщеричката си Емили и от съпруга си Андрей, с когото заедно измислят персонажите, чудния им свят и приключения. Тримата са и двигател на издателство "Мармот".

Още книги от този автор:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.