Кажи ми, за какво мечтаеш ти?

Корица: Кажи ми, за какво мечтаеш ти?
Издания:твърда корица

 

Едно дете тръгва на разходка в гората и по пътя си среща най-различни животни. То е любопитно да научи повече за тях и пита всяко едно какви са неговите желания и мечти. А животните изпитват толкова познати емоции и желания, също като нас, и нямат търпение да разкажат на своя нов приятел за тях...

„Кажи ми, за какво мечтаеш ти?“ е красива детска книга за мечтите – за най-простичките, но неосъществими, и за най-смелите, които често успяваме да сбъднем.
Историята провокира у малките читатели безброй въпроси за това защо сме такива, каквито сме, и можем ли да живеем пълноценно само с мечтите си, дори да знаем, че не могат да се сбъднат? Ще станем ли малко по-щастливи, ако осъществим дори най-смелата си мечта, или бързо ще ни омръзне и ще поискаме отново да си бъдем такива, каквито сме.

Кратка информация за автора:

Весела А. Георгиева се занимава професионално с писане вече десет години. Първите си стъпки в класическото четиристишие прави едва 8-годишна, а в последните няколко години се отдава на създаването на индивидуални приказни истории в проза и рима за малки и големи. Майка е на четири момчета, които са нейното най-голямо вдъхновение.
За приключенията от пълната им къща, разказва в поредицата хумористични разкази „Записките на една безсмъртна майка“.

Кратка информация за илюстратора:

Илюстрациите са дело на беларуски илюстратор, създател на стотици изображения в областта на рекламата и дизайна. Българска адаптация за книгата: Галя Петрова.

Откъс:

ZaKakvoMe4taes

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.