Как да празнувам рождения си ден? Чудовищно добър наръчник за празниците

Корица: Как да празнувам рождения си ден? Чудовищно добър наръчник за празниците
Част от Туй-онуй поредица:

 

Живеем в особени времена в които се връщат някои отминали порядки и семейни ценности, като например да празнуваш рождения си ден вкъщи. С отбрани приятели, сандвичи и домашно направена торта. Но как става това?

Отвори наръчника за рожден ден и ще откриеш как чудовището Чочо се подготвя за своя чудовищно добър рожден ден. С този наръчник можеш да се забавляваш много и да го използваш, за да пресметнеш колко гости ще дойдат и спрямо тях да си подготвиш нужното количество хапки, сандвичи или вкуснонади. Ще можеш сам да направиш украсата и дори ще почистиш стаята си! За да направиш всичко това ще смяташ и пишеш. Забавно, нали? Междувременно ще те научим да рециклираш. И това далеч не е всичко! Ще откриеш още:
-"Дорисувай гостите" -  игра за емоционална интелигентност
- Как да посрещаш гостите си и други правила по етикеция
- Как да подредиш масата
- Как да подбереш подходяща музика
- Как да си избереш подходящи дрехи за партито
- Много рецепти за готвене с различни игри за пресмятане

Книгата е във формат А5 с меки корици, за да ти е удобно да си я носиш навсякъде.
Може да се използва многократно и е подходяща за всякакви гостита, които ще посрещаш вкъщи.

Кратка информация за автора:

Мая Бочева—Уики е автор на поредицата интерактивни книги "Туй-Онуй", както и съавтор на книгата: "Приказка за Жълтурана-Сладурана и Стъкления Роби". Завършва "Анимационна режисура" в НБУ, където е учила драматургия. Носител е на няколко международни награди за поредицата "Туй-Онуй".

Кратка информация за илюстратора:

Мая Бочева—Уики е с дългогодишен опит в създаването на илюстрации за детски книги. Работила е с някои от най-големите издателства в България и е създател на редица учебни помагала за неправителствени организации и големи компании, свързани с опазването на околната среда.

Носител е на Националната награда "Константин Константинов" 2018 за илюстрация. Създател е и на кратки анимационни филми и клипове. Това свое умение Мая прилага към образователната мултимедийна поредица "Туй-Онуй", за която получава четири международни награди. Едната е от The World Summit Awards - награда за изключителни дигитални иновации, която Мая Бочева—Уики печели с интерактивната си книга "Who lit the Moon?" ("Кой светна Луната?") сред 178 страни от цял свят.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.