Как да бъда ЯК

Корица: Как да бъда ЯК
Издания:мека корица (английски)
Страници: 134
„Как да бъда ЯК“ е историята на Мишо и Бобо – забавни тийнейджъри, които са много добри в компютърните игри, но понякога губят концентрация и им е трудно да се съсредоточат в училище. Случва им се и да се задъхват здраво, когато се наложи да тичат няколко минути.
За да бъдат по-бързи и издръжливи, за да имат енергия и не на последно място – за да се харесат на момичетата, Мишо и Бобо започват да си поставят предизвикателства и цели. А докато вдигат левъла, разбират, че това да са здрави и във форма, е супер, мега, трипъл ЯКО!
Ако искаш да разбереш как комикс героите превъртат най-трудните нива, тази книга е точно за теб.
Кратка информация за авторите:

Mихаил Баленков има юридическо образование и е завършил курс „Level 3 in Personal Training“ във Великобритания. Работи в света на гражданското и търговското право, както и като персонален треньор за „Live to Lift“ през част от свободното си време. Създател е на българската марка „Wear History“, произвеждаща облекла, посветени на България и българската история.

Основните интереси, на които винаги се опитва да отдели време (когато има свободно такова) са: спорт за Здраве!, бойни спортове, както и измислянето на нови и интересни неща, които да носят полза на обществото и на него самия.

Обича да яде... много вкусна храна и много, много сладки неща!

Богдан Василев, по-познат сред хората като Бобо, по образование е дипломиран кинезитерапевт. От 8 години се подвизава във фитнес средите като обикновен МУТАНТ, а от 5 – и като персонален треньор в екипа на „Live To Lift“. Занимавал се е професионално с баскетбол, а между дрyгото и с какви ли не спортове.

Много обича забавлението и смята, че то може да се комбинира с всеки от здравословните навици, на които учи хората – а именно – хранене, движение, почивка. Харесва му да е заобиколен от съмишленици, особено от такива, които споделят страстта му за нови знания и умения. Все още се опитва да се откаже от навика да яде по една тава торта за десерт. Обича да пътува и да опознава нагласите и традициите на различните култури.

Кратка информация за илюстратора:

Пламена Пеева е завършила „Национална художествена гимназия „Цанко Лавренов“ в град Пловдив, а понастоящем е студент в „Национална художествена академия“ в София, специалност „Живопис“, в ателието на проф. Божидар Бояджиев. Определя портретната живопис като своя слабост, а работата по проекта „Как да бъда ЯК“ я кара с приятна изненада да преоткрие себе си и своя стил в комиксовите илюстрации.

Участвала е в общи художествени и фотографски изложби, а една от мечтите ѝ е да следва класическа живопис във Флоренция. Като типичен представител на зодия "Рак", Пламена се вдъхновява от дребните детайли, които открива в музиката, киното и книгите. На свой ред, когато рисува, влага пропорционално голямо внимание именно в детайла.

Откъс:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.