Юнашко камъче

Корица: Юнашко камъче
Издания:мека корица
Страници: 28

 

Юнашко камъче е за всички малки герои, които се случва да паднат и да се ударят, да получат цицини на челата и рани на колената, но никога не се предават. Падат, стават и продължават напред. Може малко да поплачат, това е напълно нормално. Но там, на земята, ги чака едно специално Юнашко камъче, за да им напомни, че природата ни дарява със сила и смелост, в които само трябва да повярваме. А щом повярваме, болката минава. И сме готови за нови приключения!

Книга, посветена на смелостта и как от рано да покажем начин на децата да се справят с болката. Книга, в която една обичайна ситуация в ежедневието може да ни вдъхнови за много повече.

С прекрасни илюстрации, сътворени от елементи от бита, които обикновено изхвърляме. Марина Цонева им вдъхна нов живот и вдъхновява деца и родители как да създават своите красиви и незабравими спомени в последните страници.

Кратка информация за автора:

Кристина Орсова е майка на две момчета, любител кулинар, фотограф и автор на блога В чехлите на мама. В него споделя кулинарни рецепти, съвети за изграждане на здравословни хранителни навици от най-ранна детска възраст, семейни пътешествия, образователни занимания и игри с децата.

Кристина е израснала в дом, пълен с книги и е закърмена с любов към литературата благодарение на своята майка – филолог по образование и дългогодишен редактор в печатни издания. От малка обича да пише. Творец по душа, тя непрестанно измисля приказки и истории за своите синове, а това е нейният официален дебют като автор на книги за деца. „Юнашко камъче“ е разказ, вдъхновен от лични преживявания и реализиран в печатна книга с цел да вдъхновява други малчугани и техните родители.

Кратка информация за илюстратора:

Марина Цонева е позната на българските читатели със заглавията „Аз съм българче“ и „Чуден режим“ в каталога на издателство „Екрие“. В "Юнашко камъче" Марина сътворява магия от колажи с илюстрации и материали, които бихте изхвърлили в обичайното ежедневие, а тя превръща в красиви картини и образи създадени ръчно.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.