Ива, която говори с животните. Една различна Нова година

Корица: Ива, която говори с животните. Една различна Нова година
Издания:твърда корица

 

Ива e едно обикновено момиче, но има чудната дарба да говори с животните. В навечерието на Нова година синигерчето Сиг разкрива пред нея, че фойерверките са нещо опасно и страшно за тях. И Ива се впуска в едно истинско приключение, за да помогне на приятелите си.

Книгата е създадена с шрифт Adys, специално разработен да улеснява при четене хората с лека до средна степен на дислексия.

Кратка информация за автора:

Багриела Смела е завършила НГДЕК и психология в Софийския университет. В момента живее в Лондон със своя съпруг, двете им деца и с най-сладкото куче на света Дори. Благодарна е за всички свои дарби и най-вече за това, че успя да разкаже историята на Ива. Макар и към момента да не разбира езика на животните – въпреки усилията на Дори – тя и за миг не губи надежда, че също може да се сдобие с това безценно умение.

Кратка информация за илюстратора:

Ина Кьорова живее и твори в София.

Тя е мечтaтел, който вярвa в чудесa и в силaтa нa хубaвите мисли. Често си предстaвя чудaти светове, които след товa обичa и дa рисувa. Вдъхновява се от хората около себе си, от магията на обикновените неща и от интересните истории.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.