Градът на скейтбордовете 8: Невидимите очила на дядо Скейто

Корица: Градът на скейтбордовете 8: Невидимите очила на дядо Скейто
Част от Градът на скейтбордовете поредица:
Издания:мека корица

 

Една приказка за силата на сутрешната усмивка и за важните неща.

С две сърдити катерици, великани, джуджета и невидими вълшебни очила.

Дългоочакваната осма книга от Приказната поредица за Добрите дела, Хармонията и Усмивките "Градът на скейтбордовете" - трикратен носител на Националната награда за най-добра детска книга "Бисерче вълшебно" в категория "Бъдещи читатели с мнение4, е вече готова.

Ще се срещнем отново с Боб и винаги спокойния и мъдър дядо Скейто. Ще научим неговата тайна за важните неща. Ще се запознаем с джуджета, великани и две сърдити катерици, а накрая ще получим и... невидими, вълшебни очила.

Кратка информация за автора:

Мария Мартин е родена в гр. София. Възпитаник е на Първа Английска гимназия, София. Завършва специалност "Право" с магистърска степен по "Международно право и международни отношения" и магистратура "Литература и творческо писане", специалност "Българска филология" в СУ "Св.Климент Охридски". Има богат професионален опит като преподавател по английски език, юридически съветник, маркетинг и бизнес мениджър и още. Мария пише приказната поредица "Градът на скейтбордовете" първоначално за своя син Марин, а малко по-късно се отдава на това, приказките на дядо Скейто и Боб да се превърнат в красиви рисувани книги и да усмихнат още много деца.

Кратка информация за илюстратора:

Ина Кьорова е родена в гр. Смолян. Завършва Езикова гимназия "Иван Вазов" в Смолян, а след това продължава образованието си в Нов Български Унивеситет, специалности "Графичен дизайн" и "Графика и илюстрация". От 2017 г. работи като графичен и уеб дизайнер за български и чуждестранни агенции. Ина продължава работата на Ива Груева и е автор на илюстрациите от най-новата Книга 8 от Града на скейтбордовете "Невидимите очила на дядо Скейто".

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.