Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни

Корица: Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни
Издания:твърда корица

 

Семейството, спомените, учителите, природата, животните, приятелите, мечтите… Най-важните неща не са материалните.

Съществуват много ценни СУПЕРСЪКРОВИЩА, които ни правят истински щастливи и които трябва да пазим.

Кои са твоите?

Кратка информация за автора:

Сусана Исерн е писател, психолог и майка на три деца. След отпечатването на първата ѝ илюстрована книга през пролетта на 2011 г., са публикувани над трийсет нейни детски книги, преведени на петнайсет езика и отличени с множество награди. В момента съвместява страстта си към писането с психологията. Работи в частния сектор и е професор по Психология на обучението в Европейския атлантически университет.

Кратка информация за илюстратора:

Росио Бониля е завършила изящни изкуства в университета на Барселона, има сертификат по педагогика, водила е курсове по илюстрация. В началото на професионалния си път експериментира в различни сфери на изкуството, докато накрая се посвещава на работа в рекламата. През 2010 г. се насочва към книгоиздаването и от тогава до сега има публикувани над четиридесет книги като илюстратор и автор на детска литература. Творбите є са награждавани многократно и са преведени на над 20 езика.

Кратка информация за преводача:

Веселина Маринова е завършила испанска филология в СУ „Климент Охридски“ и е превела от испански език десетки филми, филмови сценарии, сериали, публицистични текстове, а също два романа и двете книги на испанската детска писателка Сусана Исерн, издадени от „Колибри“: „Голяма книга на суперсилите“ и „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“. Над 20 години работи като журналист и редактор в Издателство „Гурме“ – била е отговорен редактор на сп. Бакхус, главен редактор на сп. Меню, а от няколко години е главен редактор на сп. Дивино.

Откъс:

supersakrovishta

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.