Гледай си в краката, Хана!

Корица: Гледай си в краката, Хана!
Издания:твърда корица
Страници: 32

 

Хана е на 7, с дух на откривател и мислене на мечтател. Вижда във всичко около себе си възможност за приключение. Но възрастните имат малко по-различен поглед… Тогава Хана взима решение!

Историята на Хана е опомнящо намигване към нас, възрастните. Приятен пример за това, как децата винаги успяват да се справят далеч по-непринудено с непривичните ситуации, в които ги поставяме. Дори и да ги смущава непознатото, те ще открият свой начин да му намигнат и да го привлекат на своя страна. Точно това прави и Хана, с помощта на един кръг, триъгълник и квадрат. А споменът за една раковина и за числата, които смята за вълшебни, е онова, което я отвежда до най-уютното усещане – да прави това, което ѝ харесва…

Кратка информация за автора:

Десислава Найденова-Вичева в последните години изразява себе си като редактор, автор и копирайтър в някои от най-популярните онлайн и принт издания в България. Завършва специалност „Българска филология“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и се дипломира като магистър по програмата „Преводач-редактор“. Обича думите и е способна да инвестира неограничено време и енергия в тях, докато не зазвучат съвършено добре заедно. „Гледай си в краката, Хана!“ е първата ѝ авторска книга.

Кратка информация за илюстратора:

Кирил ИвановKAGPID е дългогодишен артист в областта на 2D анимационното изкуство. Завършва като магистър по „Анимационна режисура“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Участвал е в множество авторски и комерсиални проекти, свързани с анимационното кино и реклама, и е режисьор и художник-постановчик на 4 анимационни късометражни филма. „Гледай си в краката, Хана!“ е първият проект на художника като илюстратор на детски книжки, изпълнен с много радост от срещите с Хана.

Откъс:

Хана

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.