Галактики и планети: Произходът на всичко (Науката в комикси 1)

Корица: Галактики и планети: Произходът на всичко (Науката в комикси 1)
Част от Науката в комикси поредица:
  • Галактики и планети: Произходът на всичко (Науката в комикси 1)
Издания:мека корица

 

Любопитен ли си да узнаеш как се е зародила Вселената и кога се е образувала Земята?

Открий интересни факти и отговори на много въпроси за произхода на заобикалящия ни свят с книгите от поредицата на Дисни „Науката в комикси“.

Първата книга – „Галактики и планети: Произходът на всичко“ – ще ти разкаже историята от Големия взрив до формирането на галактиките, звездите и планетите, каквито ги познаваме днес. Ще узнаеш защо в Космоса има дупки и как гравитацията „изкривява“ всичко. Очакват те и забавни комикс приключения с Героичната шесторка! Хиро и неговите приятели се изправят срещу непознати врагове и сили. Присъедини се към тях и узнай какво ще се случи!

Поредицата на Дисни „Науката в комикси“ е посветена на различни теми, свързани с науката. Изданията запознават с любопитни факти за света около нас по интересен и достъпен начин и са предназначени за деца на възраст над 8 години.

Научен редактор на българското издание е доц. д-р Владимир Божилов.

Кратка информация за автора:

Научен екип: д-р Е. Пезули (Италиански научен институт по астрофизика), д-р А. Томас (Университет Св. Томас, Минесота, САЩ), Андреа Вико (научен журналист и писател), проф. Уанг (Китайска асоциация за наука и технологии)

Кратка информация за илюстратора:

© 2022 Disney Enterprises

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.