Енциклопедия на музикалните инструменти

Корица: Енциклопедия на музикалните инструменти
Издания:твърда корица

 

Щурчето Далибор иска да стане виртуозен музикант. Но с кой инструмент да започне?

С цигулка?

С китара?

С тромпет?

С всичко наведнъж?

Е, той има шест крайника, защо не?

Далибор и верният му приятел – славейчето Чарли, обикалят света и научават интересни факти за музикалните инструменти, някои от които са ви познати, а други – доста необичайни. Ако се интересувате поне малко от музика, присъединете се към Далибор и Чарли, за да научите заедно с тях вълнуващите истории на музикалните инструменти.

Кратка информация за автора:

Щепанка Секанинова е чешки автор на книги за деца. След гимназията учи чешка филология и история в Масариковия университет. Докато е още студентка, тя работи в телевизията в Бърно като репортер, а след като добива достатъчно опит, започва да продуцира развлекателни и детски програми.

В момента Щепанка работи като редактор в чешкото издателство „Albatros Media“.

Кратка информация за илюстратора:

Якуб Ценкъл e чешки илюстратор. Завършва програма за обучение на преподаватели по изобразително изкуство и именно тогава е привлечен от графичния дизайн. След като усъвършенства уменията си в сферата, той работи в няколко арт студиа.

Днес Якуб е илюстратор на свободна практика и се занимава основно с издания за деца.

Кратка информация за преводача:

Мария Петрова е филмов преводач и редактор в Doli Media Studio. „Енциклопедия на музикалните инструменти“ от Щепанка Секанинова е първата книга, която превежда.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.