Драма с лама

Корица: Драма с лама
Издания:мека корица

 

Нещо странно се случва всеки път, когато Алекс се притесни: появява се една смешна лама!

И колкото повече се тревожи Алекс, толкова по-голяма става ламата!

Тази забавна римувана история носи важно послание: че споделянето ни помага да победим притесненията си.

„Не знам какво се случваше на Алекс във главата,

ала умът му бе по-бърз от светлината...

...При всяко притеснение, от всяка малка драма,

умът му произвеждаше ОГРОМНА ЖИВА ЛАМА!“

Кратка информация за автора:

Рейчъл Морисроу е нов автентичен глас в света на картинните книги в рими. Тя работи с водещи илюстратори, които вдъхват живот на забавните ѝ идеи.

Кратка информация за илюстратора: 

Ела Окстад обича да рисува призраци, вампири, хора, котки и всякакви други създания. Тя живее в Норвегия. Работи с издателства и агенции в Норвегия, Великобритания и САЩ. Когато не е в офиса си, за да създава сладки, страшни или особени създания за книгите си, се наслаждава на времето си със съпруга си, трите им момчета и котката им.

Кратка информация за преводача:

Мария Донева е родена в Стара Загора. Учила е българска филология в Софийския университет и после е живяла още няколко години в столицата. Работила е като книжар, преподавател по български език и литература, в старозагорска телевизия, в литературно списание и какво ли още не.

Мария живее в Стара Загора, драматург е на ДТ „Гео Милев“. Води младежки литературен клуб „Без заглавие“, а в психодиспансера в града поставя пиеса с пациентите. Автор е на 13 книги със стихотворения, пише текстове за песни, а сред любимите ѝ проекти е „Джазът пее на български“. Мария има син, който учи архитектура. Може да я четете в блога ѝ.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.