Детективите Агата и Лари: Разследване в Барселона

Корица: Детективите Агата и Лари: Разследване в Барселона
Част от Детективите Агата и Лари поредица:
Издания:мека корица (английски)
Страници: 112

 

Увлекателни романи за деца, които обичат криминалните загадки и пътешествията в далечни страни.

Заедно с 12-годишната Агата и нейния братовчед Лари читателите ще преживеят опасни приключения и ще участват в разгадаването на заплетени криминални случаи в различни краища на света.

Лари е под пара, защото му предстои един от най‑трудните изпити в престижното детективско училище, в което учи. Налага му се обаче да прекъсне подготовката си заради една доста деликатна, но на пръв поглед спокойна мисия – да отиде в Барселона и да предаде на агент ЮК33 важен пакет.

Ала в уречения ден агентът не се явява на срещата. Какво ли се е случило с него? Агата и Лари тръгват по следите му…

Кратка информация за автора:

Авторът на поредицата “Детективите Агата и Лари” носи гръмкото име сър Стийв Стивънсън. Щом го чуе, почти всяко дете си представя достолепен шотландец с пура в ръка и дълга бяла брада, който живее в замък и разказва историите за двете деца – детективи.

Зад самоличността на английски лорд обаче се крие млад симпатичен мъж от Италия. Той се казва Марио Паскуалото. Ето какво ни сподели той:

”Да пишеш за деца е… забавно. Вълнуващо. А също така е и голямо предизвикателство. Смятам, че съм щастливец, защото мога да разказвам същия тип истории, каквито харесвах като дете – приключения, гарнирани с малко разследвания и много хумор.”

Откъс:

raztvor

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.