Аниша – детективка по случайност

Корица: Аниша – детективка по случайност
Част от Аниша поредица:
Издания:мека корица
Страници: 240

 

Десетгодишната Аниша Мистри е въвлечена в подготовката на лудата сватба на леля си Бинди. Шантавият празник обаче е напът да се превърна в пълна катастрофа, когато Аниша изненадващо се натъква на бележка за откуп. Годеникът на Бинди е бил отвлечен и ще бъде освободен само ако церемонията бъде отменена!

Аниша трябва да впрегне удивителните си детективски умения и логическо мислене, за да изобличи мистериозния похитител, да намери чичо си и да спаси големия ден на любимата си леля...

Кратка информация за автора:

Серина Пател е писателка от индийско-британски произход. Докато чете книги на малките си деца, на Пател ѝ хрумва, че иска да измисли детска поредица за собственото си детство. Така се ражда детективката по случайност Аниша, която печели все повече почитатели по света.

Кратка информация за илюстратора:

Ема Маккан е илюстратор на свободна практика, художник и библиотекар. Завършила е специалност „Илюстрация“ в университета „Кингстън“ в Лондон, където неочаквано за нея е избрана да илюстрира първата си книга.

Кратка информация за преводача:

Майре Буюклиева е завършила японистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Занимава се с художествен превод от английски и японски от повече от 10 години.

Откъс:

ANISHA_otkas

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.