Аниша, детективка по случайност. Училището – отменено

Корица: Аниша, детективка по случайност. Училището – отменено
Част от Аниша поредица:
Издания:мека корица (английски)

 

Аниша няма търпение да представи експеримента си с вулкан на Научния фестивал и да спечели наградата на мечтите си – пътуване до Националния космически център!

Но когато вулканът ѝ експлодира и наводнява училището с пяна, тя е дисквалифицирана и набедена за катастрофата.

Аниша трябва на всяка цена да докаже невинността си и да разкрие саботьора. Всеки от заподозрените обаче има желязно алиби!

За щастие, нищо не може да се опре на супермозъка на малката детективка. С помощта на най-добрия си приятел Майло, едно палаво плъхче и нашумялата влогърка Вийна тя се впуска в разкриването на най-заплетената си мистерия досега.

Кратка информация за автора:

Серина Пател е писателка от индийско-британски произход. Докато чете книги на малките си деца, на Пател ѝ хрумва, че иска да измисли детска поредица за собственото си детство. Така се ражда детективката по случайност Аниша, която печели все повече почитатели по света.

Кратка информация за илюстратора:

Ема Маккан е илюстратор на свободна практика, художник и библиотекар. Завършила е специалност „Илюстрация“ в университета „Кингстън“ в Лондон, където неочаквано за нея е избрана да илюстрира първата си книга.

Кратка информация за преводача:

Майре Буюклиева е завършила японистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Занимава се с художествен превод от английски и японски от повече от 10 години.

Откъс:

ANISHA2_otkas

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.