52 щури идеи. Неделни забавления за цялото семейство

Корица: 52 щури идеи. Неделни забавления за цялото семейство
Издания:твърда корица

 

Как да превърнем неделята в най-забавния ден от седмицата?

В тази книга ще откриеш 52 идеи за най-невероятни занимания – по една за всяка неделя от годината! И най-хубавото е, че цялото семейство може да участва.

С баба или дядо може да си построите тайно скривалище в градината, мама ще ти помогне да приготвиш вкусна закуска или пък вечеря, а с тати може да излезете на приключение сред природата. Независимо дали навън грее слънце или вали сняг, в тази книга винаги ще намериш нещо забавно за правене. Неделята никога няма да е същата!

Кратка информация за автора:

Катрин Халиган е израснала в Южна Калифорния. Учи изкуства, хуманитарни науки и езици в университета Дюк, след което се премества в Обединеното кралство и получава магистърска степен по латиноамериканска литература и култура от Лондонския университет. Автор е на над 100 книги за деца.

Кратка информация за илюстратора:

Хесус Верона е детски илюстратор. Роден е в Мадрид, но живее в Стокхолм заедно със съпругата си и трите им деца. Учил дизайн и илюстрация в Училището по изкуства в Стокхолм. Основните му интереси са природа, изкуство, типография, архитектура и дизайн. В работата му се откроява любовта към детайлите и ярките цветове. Бихме определили стила му като позитивен и дидактичен.

Кратка информация за преводача:

Яна Грозева е професионален преводач от английски език. От скоро е и щастлива майка на чудесно момченце.  

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.