Бъдещите читатели с мнение гласуват

Форма за гласуване на дете под 5 години в "Бисерче вълшебно" 2020

До родител/настойник: За да може детето Ви да участва в кампанията за насърчаване на четенето, като подкрепи книги по свой избор, ние се нуждаем от данни на детето (имена, възраст, населено място), както и Ваши данни за контакт. Тези данни се използват само и единствено за целите на гласуването в “Бисерче вълшебно” 2020, обработват се според Политиката ни за защита на личните данни и могат да бъдат заличени от нашите регистри във всеки един момент, в който пожелаете.
Изпишете само името на населеното място (без град/село/гр./с. и т.н.)
За да изпратим грамота за почетно жури на детето, ще ни е необходим валиден имейл адрес на родител/настойник. Уверете се, че сте въвели адреса правилно.
Въведете валиден телефонен номер на родител/настойник/учител, за да можем да го уведомим, ако детето спечели награда от нашата томбола. Попълнете данните, без да слагате тирета и чертички. Не пропускайте да посочите и кода на населеното място или на мобилния оператор.

Бъдещите читатели също имат право на мнение!

Знаем, че децата под 5 г. също имат любими книги. Предвид възрастта им, предполагаме, че не им четете книги за тийнейджъри. Даваме Ви възможност да подкрепите заедно 1 художествено заглавие от категория "Откриватели" ИЛИ "Изследователи", което детето Ви харесва + 1 нехудожествено заглавие от категория "Нещотърсачи". Имате право да изберете само две книги - 1 художествена и 1 нехудожествена! Вотът на най-малките не участва в основното гласуване, но книгите, събрали най-много гласове на бъдещите читатели с мнение, получават специални грамоти и награди.

Нещотърсачи! Избери своето нехудожествено заглавие

Подкрепи нехудожествената книга от категория "Нещотърсачи", която е разбудила любознателността ти! Можеш да избереш от падащото меню заглавието, което ти допада, независимо дали е за по-малки или по-големи от теб.
Ще се радваме, ако ни споделите защо детето Ви харесва тези заглавия, какви са били реакциите му или колко пъти сте препрочитали книгите.
Анкета за родители
За да насърчаваме детското четене по-добре, необходимо ни е да знаем Вашето мнение! Ще се радваме, ако отговорите на въпросите по-долу.
Моля, посочете дали Вие, в ролята на родител/настойник, давате съгласието си детето Ви да участва в гласуването в награда "Бисерче вълшебно" 2020!