Анкета за възрастните

Вдъхновени от желанието на участници на възраст над 15 години да гласуват в наградата „Бисерче вълшебно“ 2014, решихме да направим специална анкета.

Чрез нея предоставяме възможност на онези от вас, желаещи да споделят мнението си за някое от номинираните заглавия, да го направят тук, а на децата на възраст от 6 до 15 години да дадем възможността да определят своята най-любима книга за изминалата календарна година във формата за гласуване.

Форма за индивидуално гласуване в "Бисерче вълшебно" 2019

  • Ние държим да спазваме правата на Вашите деца. За да могат да участват в кампанията за насърчаване на четенето, като подкрепят книга по свой избор, но и за да не допускаме злоупотреби при правилното събиране на вота, ние се нуждаем от данни за Вашето дете (имена, възраст, населено място, име на училище/детска градина), както и Ваши данни за контакт. Тези данни се използват само и единствено за целите на гласуването в "Бисерче вълшебно" 2019, обработват се според всички изисквания за защита на личните данни и могат да бъдат заличени от нашите регистри във всеки един момент, в който пожелаете.
 

Секция за участници: Бъди читател с мнение - гласувай!

  • Не забравяй, че трябва да спазваш правилата за възрастови ограничения (по-малките могат да гласуват за книги за по-големи, но не и обратното.) В категориите, в които не избираш книги, остави попълнено полето "Избери от падащото меню".
  • Категория "Нещотърсачи"

  • Категорията "Нещотърсачи" (5-16 г.) ти предлага да видиш книги, които дават полезна информация, поднесена забавно. Избери онази, която ти е допаднала най-много - тук нямаме ограничение във възрастта.
 

Кратка анкета за читатели с мнение 🙂

 

Сигурност