4а клас при ОУ „Георги Райчев ” – Стара Загора гласува за втора поредна година

Бъди читател с мнение!„Ние, учениците от 4а клас при ОУ „ Георги Райчев ” гр.Стара Загора, участваме за втора година в „Бисерче вълшебно”. Разгледахме номинираните заглавия в нашата възрастова група 9-11г. („Мечтатели“) и си избрахме книгата „Тими Провала“ на Стефан Пастис.

Изборът ни беше насочен от наша съученика, която вече беше чела 1. част от забавните приключения на Тими и ни я препоръча. Други деца имаха впечатления от подобна на тази книга – „ Дневникът на един Дръндьо“.

Така започнахме в свободното време да четем забавните случки на Тими и неговия партньор Мечо Тотала, с когото заедно са много добри в разрешаването на детективски случаи. В часовете по рисуване си направихме весели комикси с нашия нов приятел.

А понякога, когато се шегуваме, използваме част от комичните изрази на Тими Провала. Така този герой стана част от  ежедневието ни.

Целият клас гласува за тази книга: „Тими Провала 3. Срещаме се отново“. А ние очакваме да се срещнем отново в „Бисерче вълшебно” и следващата година!“

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.